Blanc Stone Nostalgia Vol.2 01-03-2019  Guen.B’s Birhtday Bash

Line up :

21:00 Raziel.B

22:00 Tris

23:00 Rollo

00.00 Raze

01:00 Dutchman Jack


5 Oktober 2018, 20.00 tot 2.00 Locatie Highlife Cafe , Goes

Facebook Event pagina : https://goo.gl/YYPx9p

Een hele avond lang House classics van 1990 tot 1995 met top dj’s en muziek uit clubs zoals Parkzicht, Barocci, Cherrymoon, Club X etc.

House Classics – Old-school-Classics- Retro Classics – Acid House

Line up :

 

DJ Rens (Electroniek,Fijn events)
Dj Raze Dedicated (Club X, Zino, Rixy ,Hemkade)

Dj Rollo & Guen.B (B2B) ( Cafe d’Anvers, ADE, Blanc Stone events )

Dutchman Jack (WallStreet, Club X,Kozmoz )

Dj Tris (Club Fix, Warehouse )
Blanc Stone Digital

BSD is een snelgroeiende internationale digitale record label, sinds kort gevestigd in Goes  en richt op het uitbrengen van een breed aantal stijlen aan danse muziek zoals Deep House, Tech House, Progressive house , Deep Tech ,Minimal en Techno met + 40 artiesten in hun programma verspreid over de hele wereld.

Blanc Stone Nostalgia label en events

BSD heeft ook een sub label die gericht is op de oudere stijlen house muziek zoals: oldchool classics remakes/mixes new school , retro house en acid house genaamd Blanc Stone Nostalgia.
Tevens worden er internationaal en locaal evenmenten gehouden gekoppeld aan BSD.

BSD Nostalgia op 5 october  is een het eerste aankomend evement in Goes (Zeeland) op deze avond willen we oude leuke herineringen ophalen met de leukste House classics van 1990 tot 1995 zoals Acid house , Oldschool classics en Retro House  om zo een gezellige reunie avond te crearen met de feestgangers, dj’s  uit de house scene van toen!

Nostalgia Locatie

We hebben lang gezocht naar de juiste locatie in Zeeland maar eigenlijk lag de oplossing voor onze neus want wat was nu de tent waar men in begin jaren 90 het meeste House werdt gedraaid in Goes ?

Juist Wall$street!

En daarom leek ons het,  dat Wall$treet (tegenwoordig Higlife Cafe ) de perfecte locatie is om Nostalgia te vieren!

5 Oktober 2018, 20.00 tot 2.00 Locatie Highlife Cafe , Goes

Krid Snero – White Line 2018 release

Wij zijn natuurlijk erg trots dat wij de producer Krid Snero van de Legendarische Oldschool classics track White Line als fanatiek en gepassioneerd BSD lid in ons release programma hebben en wij konden het ook niet laten om de track White line een nieuwe leven te geven door tevens op 5 october 2018  Krid Snero White line 2018 te releasen inclusief +/-  6 remixes in verschillende stijlen waaronder remixes door de Classic Legend DJ / Producer (J72/Dutchman Jack ) en Internationale bekende multi style producer Guen.B.
Ben je benieuwd naar de nieuwe remixes ? Grote kans dat  een paar van deze remixes op de avond van Nostalgia gedraaid worden 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0